Föressten..
Igår gjorde jag kyckling a la Emelie (eller ja, a la Emelies svärmor tror jag? :p)
Sååå gott.
Hur gör man det då?
* 2-3 Kycklingfiléer.
* Hackad paprika (tog grön, gul & röd)
* ½-1 hackad gul lök.
* 1 vitlöksklyfta.
Fräs på i en stekpanna.
Samtidigt, blanda/koka ihop:
* 3 dl grädde.
* 1 ask hushållsost (mjukost)
* 1 buljongtärning (höns/kyckling)
Ha kycklingen, paprikan, löken i en form och häll över såsen.
Ha in det i ugnen sen och låt det puttra ihop!
Servera med ris! :)
Sååå gott.
Hur gör man det då?
* 2-3 Kycklingfiléer.
* Hackad paprika (tog grön, gul & röd)
* ½-1 hackad gul lök.
* 1 vitlöksklyfta.
Fräs på i en stekpanna.
Samtidigt, blanda/koka ihop:
* 3 dl grädde.
* 1 ask hushållsost (mjukost)
* 1 buljongtärning (höns/kyckling)
Ha kycklingen, paprikan, löken i en form och häll över såsen.
Ha in det i ugnen sen och låt det puttra ihop!
Servera med ris! :)
Kommentarer
Trackback